Loading tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on jo mennyt..

Marinerit: Matkaveneilyn valmennuskurssi

18.3.2017 klo 12:00 - 18:00

Ilmainen

Marinerit ry järjestää yhdessä HVK:n kanssa perinteisen matkaveneilyn valmennuskurssin. Tilaisuus on avoin kaikille asiasta kiinnostuneille. Ilmoittauminen on erittäin suositeltavaa, se tapahtuu tältä sivulta alempaa.

Tilaisuudessa parannetaan veneilijöiden valmiuksia toteuttaa normaalia pitempiä venematkoja. Kurssilla käsitellään niitä asioita, joita varten ei ole olemassa omia niinikään tarpeellisia kursseja kuten esimerkiksi navigaatio-, veneenkuljettaja- tai radiokursseja. Viimeksi lueteltujen asioiden taidot tulee hankkia erikseen.

Kurssin esimerkkimatkana käytetään matkaa moottoriveneellä Suomesta Itämeren eteläosiin, mutta kurssista on hyötyä myös muiden venematkojen suunnittelussa ja matkaveneilyssä yleensä.

Kurssi on tarkoitettu koko miehistölle sukupuolesta riippumatta – ei ainoastaan veneen päällikölle. Siinä käsitellään veneen tekniikan ja käytön lisäksi mm. veneessä elämistä, psyykkisiä tekijöitä, muonitus- ja terveysnäkökohtia sekä vieraassa veneily-ympäristössä viihtymistä.

Kurssin toteuttaa matkamoottoriveneilijöiden yhdistys Marinerit ry ja sen vetäjänä toimii HVK:n Klaus Salkola (m/y Ohta). Klaus on tunnettu matkaveneilijä, Kippari-lehden vakituinen avustaja, vene- ja laivatekniikan asiantuntija ja insinöörikomentaja evp.

Lisätiedot

Pvm:
18.3.2017
Aika:
12:00 - 18:00
Hinta:
Ilmainen
tapahtuma Categories:
,

Paikka

HVK:n kerhorakennus
Rajasaarenpenger 6
Helsinki (Taka-Töölö),Suomi
+ Google Map

Järjestäjä

Marinerit ry
Nettisivu:
https://www.marinerit.net/