Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Baltian ruuhkattomia vierassatamia (LÄHIKOULUTUS)

28.2. klo 18:00 - 20:00

Tallinasta löytyy kuusi vierassatamaa ja koko Virosta jo yli 50. Satamien kehitysvauhti on ollut nopeinta koko Itämeren alueella, uusimpina Kalana, Hara ja Varbla. Satamat ovat hyvässä kunnossa ja niissä on harvoin ruuhkaa, kun omat veneet liikkuvat vielä harvakseen. Koko rannikkoseudun luonto on säilynyt lähes koskemattomana, historiallisista syistä. Hiidenmaan ympäri voi nyt kiertää leppoisasti, kun uusi Kalanan satama on avattu länsipäätyyn. Saarenmaalla on sekä isoja että pienempiä satamia. Lisäksi kymmenkunta piensaarta erottuvat omine piirteineen. Keskellä Riianlahtea oleva Ruhnun saari tarjoaa purjehtijalle avotuulen yli kymmeneen Baltian satamaan, muiden kymmenen jäädessä tuulen puolelle. Baltian vesistöt eroavat kuitenkin huomattavasti omistamme, sillä suojaavaa saaristoa ei ole, eikä yhtäkään luonnonsatamaa löydy. Vierassatamat ja niiden normisyvyydet on hyvä tietää ennakkoon, sillä välimatkatkin ovat usein pitempiä kuin kotona.
Kalevi Westersund, HSK:n ja SPV:n aktiivi matkapurjehtija, on yli 30 vuotta seilannut Baltian uudelleen avautuneilla vesillä ja löytänyt monia mielenkiintoisia ja erilaisia veneilykohteita sekä runsasta kulttuurihistoriaa.
Osallistujamäärä:  10 – 40
Lisätietoja: westersundkalevi at gmail.com
Ilmoittautuminen: Jos muutat mielesi osallistumisesta, ilmoita mahdollisimman pian emaililla Kaleville, sillä kurssille saatetaan jonottaa.
Ilmoittautuneet: /40.
Jonotuslista:
 
 

Tiedot

Päivämäärä:
28.2.
Aika:
18:00 - 20:00
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://pave.fi/tapahtumat-3/baltian-ruuhkattomia-vierassatamia/

Tapahtumapaikka

HSK, Iso-Pässi -sali, Vattuniemen puistotie 1, Helsinki, Suomi