Liity jäseneksi

Ota yhteyttä yhdistyssihteeriin (toimisto@hooveekoo.fi, p.040 0272 191 ) tai täytä oheinen lomake, kun olet kiinnostunut jäsenyydestä.

Lähetä lomake lopussa olevalla “Lähetä” -nappulalla. Saat kopion täytetystä lomakkeesta ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jäsenhakemuksesi käsitellään kerhon hallituksessa viipymättä, ja saat tiedon jäsenyydestäsi sähköpostilla.

Hakemuksen voi jättää mihin aikaan vuodesta tahansa. Jos haluat, että jäsenyys alkaa vasta esimerkiksi seuraavassa vuodenvaihteessa, mainitse siitä “Lisätietoja” -kohdassa.

Jäsenhakemus

Jäsenhakemus

Hakijan tiedot

Mikäli minut hyväksytään jäseneksi, sitoudun noudattamaan kerhon voimassa olevia sääntöjä ja muita määräyksiä. Annan suostumukseni jäsenluettelon painamiseen ja jakamiseen kerhon jäsenille, sekä jäsenluettelon käyttämiseen kerhon ulkopuoliseen palvelevaan julkaisutoimintaan.

Veneen tiedot ja venepaikkahakemus

Veneen tiedot

Varatessani venepaikan sitoudun yhteen vartiovuoroon veneilykauden aikana yhdistyskokouksen päätöksen mukaisesti vartiovuoron laiminlyöntimaksun uhalla. Hyväksyn laituripaikkavarauksen ehdot sekä satamasäännöt ja sitoudun niiden noudattamiseen.
Sending

Tietosuojaselosteet