Liity jäseneksi

Voit hakea kerhon jäsenyyttä ja venepaikkaa kotisatamassamme oheisella lomakkeella.

Jokainen jäsenyyttä hakeva saa kerhosta tietopaketin, jossa on tarpeelliset perustiedot. Uuden jäsenen on erittäin suositeltavaa osallistua kerhon keväisin järjestämään informaatio- ja keskustelutilaisuuteen liittymisensä jälkeen. Tiedonvälityksen lisäksi se on hyvä mahdollisuus tutustua kerhon toimihenkilöihin ja muihin jäseniin.

HVK_lipunnosto_2012_A3074+1.5.2012+11-03-20[1]Täytä oheinen lomake, lähetä se Humallahden venekerholle lomakkeen lopussa olevalla ”Lähetä” nappulalla. Saat kopion täytetystä lomakkeesta ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Seuran toimihenkilöt ovat sinuun yhteydessä, jos heillä on sinulle kysymyksiä. Jäsenyydestä päätetään seuraavassa hallituksen kokouksessa (kokouksia pidetään kuukausittain) ja saat tiedon jäsenyydestäsi sähköpostilla.

HVK:n jäsenet saavat automaattisesti Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n jäsenedut, kuten ryhmätapaturvavakuutuksen, Nautic-jäsenlehden sekä alennuksia kirjoista, kartoista ja palveluista sekä vakutuuksesta. Katso tarkemmat tiedot SPV:n sivulta.

Hakemuksen voi jättää mihin aikaan vuodesta tahansa. Jos haluat, että jäsenyys alkaa vasta esimerkiksi seuraavassa vuodenvaihteessa, mainitse siitä Lisätietoja-kohdassa.

Jäsenhakemus

Jäsenhakemus

Hakijan tiedot

Mikäli minut hyväksytään jäseneksi, sitoudun noudattamaan kerhon voimassa olevia sääntöjä ja muita määräyksiä. Annan suostumukseni jäsenluettelon painamiseen ja jakamiseen kerhon jäsenille, sekä jäsenluettelon käyttämiseen kerhon ulkopuoliseen palvelevaan julkaisutoimintaan.

Veneen tiedot ja venepaikkahakemus

Veneen tiedot

Varatessani venepaikan sitoudun yhteen parivartiointina suoritettavaan vartiovuoroon veneilykauden aikana yhdistyskokouksen päätöksen mukaisesti vartiovuoron laiminlyöntimaksun uhalla. Hyväksyn laituripaikkavarauksen ehdot sekä satamasäännöt ja sitoudun niiden noudattamiseen.
Sending

Tietosuojaselosteet