Kirjautuminen sivustolle

Osa sivuston sisällöstä on vain jäsenille. Suojatut osat saa näkyviin syöttämällä toimistolta saatavan salasanan tekstin seassa olevaan laatikkoon. Suositeltu tapa on kuitenkin, että jäsenet asettavat oman henkilökohtaisen salasanan ja kirjautuvat sivustolle sillä ja omalla Suuliin merkityllä sähköpostiosoitteellaan. Silloin näkee automaattisesti kaiken suojatun aineiston, ja kalenteri, ilmoittautumiset sekä kauppa toimivat parhaiten.

Jos haluat vaihtaa sähköpostiosoitteesi, tee se Suulissa. Sieltä se päivittyy nettisivuille. Voit käyttää Suuli-numeroa myös nettisivujen käyttäjätunnuksena.

Jos sähköpostiosoitteesi ei kelpaa kirjautumiseen, sitä ei ehkä ole vielä lisätty Suuli-järjestelmään. Ota siinä tapauksessa yhteys toimistoon (toimisto@hooveekoo.fi). Sivusto muistaa kirjautumisen pitkään, joten veneilykauden aikana ei tarvitse salasanaa kovin usein syöttää. Jos ja kun se pääsee unohtumaan, uuden voi asettaa täsmälleen samalla tavalla. Salasanat eivät päivity Suulin ja nettisivujen välillä.

Voit asettaa salasanan klikkaamalla allaolevaa linkkiä ja syöttämällä sähköpostiosoitteesi. Saat postiisi linkin jossa pääset kirjoittamaan haluamasi salasanan.

Uusi salasana

 

Jos olet jo asettanut itsellesi salasanan, kirjaudu sisään:

Kirjaudu sisään

 

Ohjevideo: