Vartiointi

Kotisataman vartiointiin ovat velvoitettuja kaikki alle 70-vuotiaat venepaikan haltijat, paitsi kunniajäsenet ja hallituksen jäsenet. Vartiointivelvoitteeseen kuuluu vartioida yksi yö venepaikkaa kohden veneilykauden aikana. Vartioinnin voi tehdä yksin, mutta suositellaan tehtäväksi  parivartiointina.

Vartiovuorot varataan Satama-järjestelmässä satama-tunnuksilla. Vartiovuorojen varausajankohta näkyy sataman etusivulta. Tarkkaile myös kerholta tulevia tiedotteita aiheesta.

Vartijoilla on käytössään huomioliivien ja valonheittimien lisäksi satama-alueen valvontakamerat. Vartiokierrokset sekä muut tapahtumat merkitään vartiopäiväkirjaan.

Vartiointia koordinoi vartiopäällikkö,  jonka kanssa sovitaan kaikista vartiointiin liittyvistä asioista. Kirjalliset vartiointiohjeet ovat kerhorakennuksen vartiohuoneessa, ja vartiointia koskevat säännöt löytyvät kerhon kotisivuilta ->Jäsenille-> Säännöt.

Vartiointia koordinoi vartiopäällikkö, jonka kanssa sovitaan kaikista vartiointiin liittyvistä asioista. Kirjalliset vartiointiohjeet ovat kerhorakennuksen vartiohuoneessa, ja vartiointia koskevat säännöt löytyvät sääntösivulta. Vartijakännykän numero löytyy Yhteystiedot-sivulta, se näkyy vain kirjautuneille käyttäjille.

Tästä löydät kirjautumislinkin Satama-palveluun .