Venepaikat ja veneet

Näiden sivujen käyttäminen edellyttää Humallahden venekerhon jäsenyyttä ja kirjaantumista Humallahden venekerhob sivuille. Kirjaudu käyttämällä jäsentietoihisi ilmoittamaasi sähköpostiosoitetta sekä salasanaasi. Lisää ohjeita kirjautumiseen löydät täältä. Jos et vielä ole seuramme jäsen, voit täyttää tästä jäsenhakemuksen.

Jos veneesi tiedot ovat muuttuneet tai tarvitset uutta venepaikkaa, käytä alla olevia toimintoja lähettääksesi veneesi tiedot tai venepaikkahakemuksen seuralle. Laiturikartta linkistä löytyvää karttaa voit käyttää apunasi. Ole tarvittaessa yhteydessä HVK:n kotisatamaan, satama@hooveekoo.fi. Satamatoimikunta satamakapteenin johdolla  päättää venepaikoista.

Veneen ilmoitus, venepaikan hakeminen

Jos sinulla on venepaikka HVK:n satamassa, olet seuran jäsen ja olet vaihtanut veneesi, niin ilmoita uuden veneen tiedot seuran rekisteriin klikkaamalla alla olevaa linkkiä ja täytä avautuvan lomakkeen tiedot kokonaisuudessaan. Samalla voit tarvitaessa myös hakea veneellesi venepaikkaa.

Veneen ilmoitus (uusi vene)

Venepaikan hakeminen

Jos sinulla ei ole venepaikkaa HVK:n satamassa, olet seuran jäsen ja veneesi on rekisteröity Humallahden venekerholle ja tarvitset sille nyt venepaikkan HVK:n satamasta, niin klikkaa alla olevaa linkkiä ja täytä venepaikan hakemuslomake.

Venepaikkahakemus

Venepaikan muutos

Kun haluat vaihtaa nyt käytösäsi olevan venepaikan, niin klikkaa alla olevaa linkkiä ja täytä avautuva hakemuslomake kokonaisuudessaan. Venepaikkatoiveen voit esittää lomakkeella vapaamuotoisella hakemuksella.

Venepaikan muutos

Veneen tietojen muutos

Jos veneesi tiedot ovat muuttuneet edellisestä katsastuksesta (esimerkiksi moottori vaihdettu) niin klikkaa alla olevaa linkkiä ja täytä avautuvan lomakkeen tiedot tarpeellisilta osin. Lisätieto-kentässä voit tarvittaessa kuvata muutoksia tarkemmin.

Veneen tietojen muutos