Venepaikan hakemus

Venepaikat ovat vain kerhon jäsenille, joten muista täyttää jäsenhakemus, jos et vielä ole jäsen.

Jos sinulla ei ole venepaikkaa HVK:n satamassa, olet seuran jäsen ja veneesi on rekisteröity Humallahden venekerholle ja tarvitset nyt venepaikkaa HVK:n satamasta, niin täytä alla oleva hakemus kokonaisuudessaan. Toivomukset haettavasta venepaikasta voit esittää Lisätietoja-kentässä. Ole tarvittaessa yhteydessä HVK:n kotisatamaan, satama@hooveekoo.fi.

Laiturikartta linkistä avautuvaa karttaa voit käyttää apuna valitessasi sopivaa venepaikkaa veneellesi. Laajemman käsityksen Humallahden venekerhon sataman laitureista ja pysäköintipaikoista saat avaamalla alueen kartan.

Varaus on sitova, jollei sitä ole 30.4. mennessä peruttu sähköpostitse (osoite satama@hooveekoo.fi). Satamatoimikunta satamakapteenin johdolla päättää venepaikoista.

Sama venepaikka pyritään antamaan tulevallekin kaudelle, joten hakemus tarvitaan vain silloin, kun kyseessä on uusi vene. Venepaikat laskutetaan automaattisesti vuosittain helmikuussa, ja paikka vahvistetaan, kun lasku on maksettu eräpäivään mennessä.

Lähetä täytetty lomake satamatoimikunnalle lomakkeen lopussa olevalla “Lähetä” nappulalla. Saat sähköpostiisi vahvistuksen ilmoitetuista tiedoista sekä  venepaikasta.

Venepaikan hakemus

Venepaikan hakemus

Veneen haltijan tiedot

Veneen tiedot

Moottoritiedot

Moottori 1

Moottori 2

Moottori 3

Moottori 4

Sending