Viestintä

Tiedotuksesta vastaa viestintätoimikunta. Juttuideat, valmiit jutut ja kuvat teksteineen lähetetään toimikunnalle, jonka sähköpostiosoite on viestinta@hooveekoo.fi.

Kommodorin uutiskirje

HVK:n suorin tiedotuskanava on sähköpostilla lähetettävä kommodorin uutiskirje. Se lähetetään automaattisesti kaikille jäsenille, joilla on sähköpostiosoite jäsenrekisterissä. Uutiskirjeiden arkisto löytyy omalta sivultaan.

HVK verkossa

Kerho tiedottaa toiminnastaan ja ajankohtaisista asioista nettisivuillaan sekä kommodorin uutiskirjeellä, joka lähetetään sähköpostilla kaikille jäsenille. Myös nettisivuilla julkaistut uutiset saa halutessaan suoraan sähköpostiin tilaamalla ne täältä. Jäsenkohtainen tiedotus voidaan myös hoitaa sähköpostin ja tekstiviestien avulla.

HVK:n ajankohtaisia asioita käsitellään myös Facebook–ryhmässä Humallahden venekerho, missä jäsenet voivat julkaista tiedotteita,  kommentteja, kuvia ja videoita. Ryhmä on avoin vain jäsenille.

Kerholla on Flickr-palvelussa ryhmä, jonka satunnaisia kuvia kierrätetään nettisivujen laidassa. Ryhmään voivat liittyä kaikki HVK:n jäsenet. Ennen liittymistä pitää rekisteröityä palveluun. Sen jälkeen ei tarvitse kuin liittää Flickriin ladattuja omia kuvia HVK:n ryhmään.

Omia kuvia ja (suuriakin) videoita voi lähettää alkuperäismuodossa suoraan kerhon viestintätoimikunnalle nettilomakkeen kautta. Sähköpostin liitteenä niitä ei pidä lähettää, koska pienennettyjä kuvia voi käyttää vain rajoitetusti ja suuret kuvat tukkivat sähköpostilaatikot.

Instagramin käyttäjät voivat liittää kuvaansa tunnisteen #humallahdenvenekerho. Uusimmat kuvat näkyvät myös nettisivujen laidassa.

Youtubessa HVK:n kanavalla julkaistaan kerhoon liittyviä videoita.

Kaikkiin yllämainittuihin palveluihin pääsee suoraan nettisivujen sivupalkissa olevilla sosiaalisen median painikkeilla.

HooVeeKoo-jäsenlehti

HooVeeKoo-2013-4Humallahden venekerho julkaisee HooVeeKoo-lehteä, jonka jäsenet saavat kotiinsa kaksi kertaa vuodessa. Sähköisessä arkistossa olevista lehdistä on poistettu tuloslaskelma, tase sekä vene- ja jäsenluettelo.

Lehden vanhat numerot vuodesta 2009 lähtien löytyvät sähköisestä arkistosta. Vuonna 2013 julkaistiin kerhon 60-vuotisjuhlien kunniaksi juhlalehti, jossa on hyvä katsaus HVK:n historiaan.