Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

MATKAKERTOMUS: Moottoriveneellä Norjan rannikolle ja takaisin Götan kanavan kautta (ETÄKOULUTUS)

4.4. klo 18:00 - 21:00

Kesällä 2017 moottorivene Ohtalla tehtiin matka Norjan länsirannikolle Bergenin tasalle ja tutustuttiin mm. Hardangerin vuonoon ja Norjan eteläisiin ja läntisiin saaristoihin. Matka kulki Ruotsin länsirannikon ja Norjan etelärannikon Sørlandetin kautta Pohjanmeren/Atlantin reunoja hipoen. Paluumatka kuljettiin Götan kanavan kautta käyden samalla Vätternin järven eteläpäässä. Matkaan käytettiin 52 vuorokautta ja kuljettiin 2571 mpk.
Valmistautuminen etäkoulutukseen: Koulutus toteutetaan Teams-palvelun kautta. Kouluttaja lähettää linkin sähköpostilla osallistujille. Asenna tietokoneellesi Teams-applikaatio tai käytä sitä webbiselaimella lähetetyllä linkillä. Kurssilla esitetään paljon kuvia. Näistä saat enemmän irti, jos voit katsoa niitä suurelta ruudulta.
Kouluttaja: Klaus Salkola (HVK). Klasu on free-lance veneilytoimittaja ja kuvaaja (Kippari -lehti), vene- ja laivatekniikan asiantuntija ja insinöörikomentaja evp. Klasu on aloittanut veneilyn 60-luvulla, ja kokemusta matkaveneilystä on kertynyt yli 100 000 mpk:n edestä.
Lisätietoja: Klaus Salkola, klaus (at) salkola.eu
Osallistujamäärä: 5 – 50
Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen on suljettu 1.4.
Ilmoittautuneet:
Jonotuslista:
 

Tapahtumapaikka

Etäkoulutus, -, -, Suomi