Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Matkaveneilyn valmennuskurssi (ETÄKOULUTUS)

26.2. klo 10:00 - 17:00

Marinerit ry toteuttaa perinteisen matkaveneilyn valmennuskurssinsa vuonna 2022 yhteistyössä Paven kanssa. Kurssi kuuluu Paven koulutusohjelmaan, mutta kurssin sisällön tuottaa matkamoottoriveneilijöiden yhdistys Marinerit ry.
Tavoite: Kurssin tavoitteena on antaa valmiuksia toteuttaa normaalia lomaveneilyä merkittävästi pitempi ja merkittävää sitoutumista vaativa venematka.  Opetuksessa esimerkkimatkana käytetään matkaa moottoriveneellä Suomesta Itämeren eteläosiin. Kurssista on hyötyä myös yleisessä ja vähempienkin venematkojen suunnittelussa ja toteutuksessa.
Sisältö: Kurssilla käsitellään niitä asioita, joita varten ei ole olemassa veneilyn yleisosaamista käsitteleviä kursseja kuten esimerkiksi navigaatio- tai veneenkuljettajakurssit. Matkalle lähtevän tulee luonnollisesti myös omata kokemusta ja taitoja veneen käyttämisessä.
Kohderyhmä: Kurssi on tarkoitettu koko miehistölle sukupuolesta riippumatta – ei ainoastaan veneen päällikölle. Myös juniorit ovat tervetulleita mukaan. Kurssilla käsitellään matkalle varustautumisen sekä veneen tekniikan ja käytön lisäksi mm. veneessä elämistä, psyykkisiä tekijöitä, muonitus- ja terveysnäkökohtia sekä vieraassa veneily-ympäristössä toimimista. Kurssi soveltuu purje- ja moottoriveneilijälle.
Valmistautuminen etäkoulutukseen: Koulutus toteutetaan Teams-palvelun kautta. Kouluttaja lähettää linkin sähköpostilla osallistujille. Asenna tietokoneellesi Teams-applikaatio tai käytä sitä webbiselaimella lähetetyllä linkillä. Kurssilla esitetään paljon kuvia. Näistä saat enemmän irti, jos voit katsoa niitä suurelta ruudulta.
Kouluttaja: Klaus Salkola (m/y Ohta). Klaus on tunnettu marineri ja matkaveneilijä, vene- ja laivatekniikan asiantuntija ja insinöörikomentaja evp.
Osallistujamäärä: 5 – 43 (Listalla sijat >43 ovat jonossa mahdollisille peruutuspaikoille.)
Lisätietoja: Klaus Salkola, klaus (at) salkola.eu
Ilmoittautuminen:
Kurssi on täynnä 13.12 klo 15:45. Ilmoittautuminen on suljettu. Ohjeet ja Teams-linkki on lähetetty osallistujille.
Kurssi on avoin kaikille kiinnostuneille, mutta vaatii sitovan ilmoittautumisen. Osallistua voi siis myös Paven jäsenseuraan kuulumaton ilmoittautumalla listalle Marinereiden kutsumana. Ilmoittelethan hyvissä ajoin Klasulle sähköpostilla, jos muutat mielesi ja haluat peruttaa ilmoittautumisesi, koska tällöin voimme tarjota paikkaa sitä mahdollisesti jonottavalle.
Ilmoittautuneet:
Jonotuslista:
Osallistuitko kurssille – anna kiitos palautetta!

Tiedot

Päivämäärä:
26.2.
Aika:
10:00 - 17:00
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://pave.fi/?event=matkaveneilyn-valmennuskurssi-etakoulutus

Tapahtumapaikka

Etäkoulutus, -, -, Finland