Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Veneiden lämmityslaitteiden uudet tekniikat (LÄHIKOULUTUS)

20.3. klo 18:00 - 21:00

Toimiva ja huollettu lämmityslaite pidentää veneilykautta sen alku- ja loppupäästä. Toisinaan laitteelle on käyttöä keskikesän sadejaksoillakin tuomaan viihtyisyyttä ja auttamaan huurteen poistossa.
Janne Kääriäisen Nallen Venehuolto on vuonna 1986 perustettu venelämmittimien asiantuntijayritys. Hänellä on tietoa ja kokemusta useimmista markkinoilla olevista lämmittimistä. Janne on myös armoitettu selväsanainen esiintyjä, joten luvassa on antoisa ilta lämmittimien parissa.
Lämmittimien tekniikka kehittyy jatkuvasti: Wallas on tuonut markkinoille hiiliharjattomat puhallinmoottorit ja langattomat termostaatit. Eberspächer on esitellyt uuden polttotekniikan ja käyttökytkimet.
Illan toinen osuus keskittyy lämmittimien kunnossapitoon. Mitä perushuoltoon kuuluu, mitä varaosia tarvitaan, kuinka varmistetaan lämmittimen pakopuolen toiminta jne.
Nyt on erinomainen tilaisuus kuulla uusimpien lämmittimien eduista ja pysyä ajan tasalla lämmittimien kehityssuunnista sekä hakea tietoa oman venelämmittimensä toiminnan varmistamiseksi ja parantamiseksi.
Osallistujamäärä: 10 – 50 (Listalla sijat >50 ovat jonossa mahdollisille peruutuspaikoille.)
Lisätietoja: Anssi Järvenpää, anssi.i.jarvenpaa (at) gmail.com
Ilmoittautuminen: Jos muutat mielesi osallistumisesta, ilmoita mahdollisimman pian sähköpostilla Anssille, koska kurssille saatetaan jonottaa. Tarkista myös Paven pandemiaohjeistus.
Ilmoittautuneet: /50.
Jonotuslista:
 

Tiedot

Päivämäärä:
20.3.
Aika:
18:00 - 21:00
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://pave.fi/?event=veneiden-lammityslaitteiden-uudet-tekniikat-lahikoulutus

Tapahtumapaikka

Lauttasaaren veneilijät, Lahnalahdentie 3, Helsinki, Suomi