Kommodorin puheenvuoro

Veneilykausi alkaa venenäyttelystä.

Yhdistystoiminalla on ollut haasteita viime vuosina. Pandemia vaikeutti kokouksien järjestämistä etäyhteyksien tökkiessä, vaikka niillä on työskennelty jo vuosia. Kun kotiin jääminen tuntuu helpommalta niin kohtaaminen jää näin vajaaksi.

Yhdistyksen tarkoituksena on tuottaa palveluja jäsenilleen. Siihen tarvitaan kuitenkin tekijöitä.

Meillä on turvallinen ja suojainen satama, jonka varustuksiin kuuluvat myös sähkö, juomavesi, valot, septityhjennys ja jäsenvartiointi. Kerhorakennuksesta löytyvät kokoustilat, nettiyhteys, wc:t, suihku, kaappivarastot, työhuone, roskakatos ym…

Hästön retkikohde on sopivan matkan päässä nykyisilläkin polttoaineen hinnoilla. Saaressa on riittävästi rantautumispaikkoja, tupa, terassi, sauna, suojaisia grillipaikkoja, vessat, puhdas vesi, kaksi vuokramökkiä  ja mantereen puolellakin yhteyslaituri ja pari parkkipaikkaa.

Kiitokset saaripaikasta kuuluu aikanaan rohkean ja viisaan hankinnan tehneille jäsenille. Kiitos kuuluu myös saaresta huolehtiville toimihenkilöille ja jäsenille. Yhdessä asiat hoituvat parhaiten.

Veneiden talvisäilytys kerholla on oman sataman alueella. Parempaa paikkaa ei tähän voisi ollakaan. Venekerho tarjoaa muutakin jäsenilleen, mm katsastus, koulutus ja kerhorakennuksen tilavuokraus kuuluvat palveluihin. Jäsenistö on tyytyväinen kun on autolle parkkipaikka  kesällä ja veneelle vielä talvellakin.

Tyytyväisyys perustuu kuitenkin niiden ihmisten työpanokseen, jotka ylläpitävät ja hoitavat venekerhon toimintoja ja rakennuksia. Kiitos heille meiltä kaikilta.

Entä jäsenen velvollisuudet?
Vene pitää rekisteröidä, katsastaa ja vakuuttaa, vartiointivuoro hoitaa, maksut maksaa ajallaaan. Hyväksyttyjä sääntöjä pitää noudattaa, myös kaupungin järjestyssääntöjä.

Meillä on taitavat ja osaavat toimihenkilöt, mutta hyvät tiimit tarvitsevat uusia osaavia tekijöitä. Tervetuloa mukaan, ota yhteys sähköpostilla hallitus@hooveekoo.fi.

Veneilykausi alkaa venenäyttelystä, mutta yhdistys toimii koko vuoden.

Terveisin

Antti Tamminen
kommodori