Satamakapteeni tiedottaa

Veneiden talvisäilytys ja nostot 2020

Talvisäilytys

Veneiden talvisäilytyspaikkojen varaus alkaa maanantaina 31.8.2020, varaus on tehtävä 13.9.2020 mennessä.

Varaus tehdään kerhon kotisivuilla kohdassa Satama/talvisäilytys/talvipaikkahakemus tai oheisella pikalinkillä https://hooveekoo.fi/satamat/kotisatama-humallahti/talvipaikkahakemus/.

Myös poikkeuksellisesti kesän pukeilla olleista veneistä on tehtävä talvipaikkahakemus.

Onnistuneesti tehdystä varauksesta saat vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen, jonka olet ilmoittanut jäsentietoihin. Tarkista, että saat vahvistuksen (tarkista myös roskapostikansio). Epäselvissä tapauksissa ota yhteys satama@hooveekoo.fi

Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä. Etuoikeus talvipaikkaan on niillä veneillä, joilla on laituripaikka HVK:n satamassa ja joiden talvipaikkahakemus on jätetty määräaikaan mennessä. Muualla laituripaikkaa pitävien jäsenten hakemukset käsitellään heti HVK:n laituripaikkalaisten jälkeen.

Sataman täyttöaste on samanlainen kuin viime vuonna, ja saatamme olla tilanteessa, jossa kaikkien halukkaiden veneet eivät saa talvisäilytyspaikkaa. Todennäköistä se ei ole, mutta satama tuo tämän jäsenille tiedoksi.

Kaikki talvisäilytyspaikkaa hakeneet saavat sähköpostitse ilmoituksen talvipaikasta mahdollisimman pian haun päättymisestä.

Veneet, joille ei ole tehty hakemusta em. määräaikaan mennessä, saa nostaa vasta sen jälkeen, kun hakemuksen ajallaan jättäneiden jäsenten veneet on nostettu. Tämä tietenkin edellyttäen, että alueella on tilaa.

Yhteisnostot

Yhteisnostoihin ilmoittautuminen tehdään klikkaamalla www-sivujen alaosassa olevaa VENEIDEN NOSTOT linkkiä ja täyttämällä esiin tuleva lomake (muista kirjautua Suuli tunnuksellasi). Myös omista nostoista on tehtävä nostoilmoitus.

Yhteisnostot ovat sunnuntaina 27.9 alkaen klo 7.00 ja sunnuntaina 25.10 alkaen klo 7.00, nämä löytyvät myös kerhon kalenterissa (https://hooveekoo.fi/kalenteri).

Veneet asetellaan alueelle telakkamestarin ja nostajan ohjeiden mukaan. Kerhotalon pohjoispuolella on uusi alue, johon pikkuveneitä ja trailerilla olevia veneitä voidaan nostaa.

Nostot suorittaa Antti Karttunen, kuten aikaisempinakin vuosina. Maksu suoritetaan käteisenä tai pankkikortilla.

Pohjan pesupalvelu (Tuukka Eskelin) on paikalla molempina päivinä. Pohjan pesu tilataan paikan päällä. Maksun voi suorittaa joko käteisenä tai pankkikortilla.

Yhteisnostojen aikana osaan K-laiturista on kiinnittyminen kielletty. Alue on merkitty keiloilla.

 

 

Pysäköinti

Autojen pysäköinti alueella on yhteisnostojen aikana sallittu vain keskialueelle merkityllä alueella. Huomioikaa tämä jos olette veneilemässä viikonloppuna tai pidemmän ajan.

Omat nostot

Jos nostat veneesi omalla nostolla, tee www-sivuilta nostoilmoitus ja ole ehdottomasti ennen nostoa yhteydessä telakkamestariin ja sovi hänen kanssaan veneen sijoituspaikasta. Telakkamestarin, Henrik Westerholm, tavoitat numerosta 040-5504766 tai sähköpostiosoitteesta telakkamestari@hooveekoo.fi.

On tärkeää että veneet asetellaan telakkamestarin ohjeiden mukaan ja mahdollisimman tiiviisti. Luvattomaan paikkaa nostettu tai huonosti alueelle aseteltu vene voidaan siirtää talvisäilytysalueella toiseen paikkaan, kustannukset siirrosta maksaa veneen omistaja.

Terveisin

satamatoimikunta