Satamassamme on vapaita venepaikkoja – jäsenhankinta jatkuu

Kevään aikana Humallahden Venekerhoon on liittynyt 14 uutta jäsentä, joista yksi on miehistöjäsen ja kaksi puolisojäsentä. Samanaikaisesti venepaikasta on luopunut 15 jäsentä. Vapaita paikkoja on tällä hetkellä 54:lle eri kokoiselle veneelle.

Laituripaikkojen täyttämiseen tarvitaan siis edelleen myös sinun apuasi. Verkostoissamme on paljon veneilijöitä, jotka voivat olla kiinnostuneita HVK:n jäsenyydestä. Toivomus on, että suosittelet HVK:a veneilystä kiinnostuneille sukulaisille, työkavereille, ystäville ja muille veneilijöille: ”Ympäristöystävällinen venekerho, puhdasta aurinkoenergiaa kotisatamassa Töölössä. Vapaita laituri- ja talvisäilytyspaikkoja ja laaja parkkialue jäsenille, oma hyvin varustettu kaunis retkisaari, hieno vuokrattavissa oleva kerhorakennus, laajaa veneilykoulutusta, veneiden katsastusta…”

Esimerkiksi talvisäilytyspaikkojen osalta tilanne on HVK:ssa hyvä vuosiksi eteenpäin toisin kuin useissa muissa venekerhoissa, kun Helsinki kaavoittaa rantojaan asumiseen. Tämä onkin hyvä “myyntiargumennti” juuri nyt, kun asia on ollut paljon esillä.

Vielä ehdit osallistua jäsenhankintakampanjaamme, sillä se jatkuu keäsäkuun loppuun. Tuomalla yhden tai useamman uuden jäsenen veneineen kerhoomme, saat yhden ilmaisen parkkikortin. Uuden jäsenen pitää mainita nimesi hakemuslomakkeessaan ja tulla hyväksytyksi.

Uusi jäsen saa puolestaan kampanjaetuna mahdollisuuden maksaa liittymismaksu (800 €) kahdessa erässä ja Hästön kausikortin kuluvalle kaudelle maksutta.

Iso kiitos teille, jotka olette jo olleet tässä asiassa aktiivisia!

Teksti ja kuva: Esa Ilmolahti