HVK sai uuden yhdistyssihteerin ja saari-isännän

Humallahden venekerho on saanut uusia aktiiveja kehittämään yhdistyksen ja saaren toimintaa Eira Lammisen jäädessä pois tehtävistä.

HVK:n yhdistyssihteerinä aloitti toukokuun alussa Eija Wallinheimo ja Hästön saari-isäntänä sekä saaritoimikunnan puheenjohtajana Pertti Norjos.

Yhdistyssihteeri toimii hallituksen sihteerinä, vastaa jäsenrekisterin ylläpidosta sekä avainkirjanpidosta ja vastailee jäsenten puheluihin.

“Kiinnostuin yhdistyssihteerin tehtävästä aviomieheni ja varakommodori Jukka Wallinheimon mainittua asiasta. Olen toiminut useissa yhdistyksissä luottamustehtävissä ja tällä hetkellä myös työskentelen eräässä yhdistyksessä, joten yhdistyssihteerin tehtävät tuntuivat hyvin luonnollisilta ottaa vastaan. Olen luonteeltani enemmänkin maakrapu, joten veneilemässä ette minua tule juurikaan näkemään, mutta sitäkin enemmän HVK:n jäsentalolla ja erityisesti sen toimistolla. Olen luonteeltani myös hyvin kehittäjä-henkinen, joten olen innoissani uudesta tehtävästäni ja tulen tekemään parhaani, että pystyn astumaan entisen yhdistyssihteeri Eira Lammisen suuriin saappaisiin”

Uutena saari-isäntänä toimiva Pertti Norjos on ollut Humallahden venekerhon jäsen jo vuodesta -87 ja Hästön saari on hänelle tuttu yli kolmen vuosikymmenen ajalta.

“Jäin viime syksynä eläkkeelle ja ajattelin, että nyt aikaa riittäisi johonkin venekerhon toimikuntaan osallistumiseen. Saaren pyörittämiseen liittyvät kysymykset ovat itselle tuttuja oman kesämökin pyörityksestä ja Hästö paikkana aivan upea.  Pientä kehityslistaa Hästön kehittämiseksi onkin jo laadittu. Toisaalta saaritoimikunnassa on myös keskusteltu siitä, mitkä tehtävät saaren ylläpidossa ovat niitä, joihin jokainen saaressa kävijä voi omalta osaltaan osallistua. Ehkäpä palautamme käyttöön jossain vaiheessa olleita to do -listoja. Yhdessä tekeminenhän on iso osa venekerhon toimintaa.”

Eijan ja Pertin tavoitat tarvittaessa puhelimitse:

Yhdistyssihteeri Eija Wallinheimo: 040 0272 191
Saari-isäntä/ saaritoimikunta Pertti Norjos: 0400 848424