Jäsenhankintakampanja käynnistyi

Eilisen HVK:n jäsenille lähetetyn uutiskirjeen myötä käynnistyi venekerhomme kampanja uusien jäsenten saamiseksi. Jäsenmäärä on laskenut viime vuonna, ja vapaita laituri- ja talvisäilytyspaikkoja on tarjolla eri kokoisille veneille.

Näiden tyhjien paikkojen täyttämiseen tarvitaan myös jäsenten apua. Mielestäni Humallahden venekerhoa ja sen molempia satamia on helppo suositella veneilystä kiinnostuneille sukulaisille, työkavereille ja ystäville: ”Ympäristöystävällinen, puhdasta aurinkoenergiaa satamassa Töölössä. Vapaita laituri- ja talvisäilytyspaikkoja ja laaja parkkialue. Oma hyvin varustettu, kaunis retkisaari, hieno vuokrattavissa oleva kerhorakennus, laajaa veneilykoulutusta, veneiden katsastus…” Tuossa joitakin argumentteja.

Kuten uutiskirjeessä todettiin, tuomalla yhden tai useamman uuden jäsenen kerhomme satamaan veneineen saat yhden parkkikortin. Uuden jäsenen pitää mainita nimesi hakemuslomakkeessaan ja tulla hyväksytyksi.

Uusi jäsen saa kampanjaetuna mahdollisuuden maksaa liittymismaksu (800 €) kahdessa erässä ja Hästön kausikortin kuluvalle kaudelle maksutta. Kampanja päättyy 30.6.24.

Tutustu kampanjaan kerhon etusivulla. Myös “Liity jäseneksi” ja “Tutustu kerhoomme” -osiot on uusittu.

Myös Vene 24 -messujen aikaan ilmestyvissä Kippari- ja Vene-lehdissä olevien pienten ilmoitusten avulla yritämme herättää mielenkiintoa Humallahden venekerhoa kohtaan. Kaikki ”pöhinä” on nyt suotavaa. Olkaamme aktiivisia!

Teksti ja kuva: Esa Ilmolahti

PS. Ja muista, että SPV:n jäsenseurojen jäsenet voivat ostaa lipun venemessuille etuhintaan. Koodilla SPV24 saa verkkokaupasta 3 € alennuksen aikuisten ja lasten lipun päivän hinnasta. Alennuskoodi on voimassa tapahtuman loppuun asti. Lippuja voit ostaa Messukeskuksen shop.messukeskus.com/fi.

PS2. Tänään ilmestyvästä Nautic-lehdestä löytyy sivuilta 46-47 juttu Humallahden venekerhosta!