Joulutervehdys

Vuodenvaihde on otollinen aika kääntää katseet ja suunnitelmat pikkuhiljaa kohti kevättä. Koulutuskausi on alkanut, ensimmäistä kertaa Pajalahden Veneilykoulun jäsenenä. Tapahtumiin ilmoittautuminen on ollut vilkasta, mutta paikkoja on vielä jäljellä vähintään varasijoilla: http://pave.fi/.

Harrastuksesta voi myös ottaa enemmän irti liittymällä kerhon toimikuntiin. Jos joku aihepiiri tuntuu kiinnostavalta, kannattaa lähettää postia toimikunnan tai toimiston osoitteeseen tai soittaa suoraan vetäjälle.

Toimistovastaavamme Seijan viimeinen työpäivä on 22. joulukuuta, ja kerho kiittää Seijaa paitsi toimiston asioiden hienosta hoidosta, myös uusien ja vähän vanhempienkin jäsenten huolellisesta opastuksesta ja auttamisesta mitä erilaisimmissa asioissa. Seijan terveisiin onkin hyvä päättää veneilyvuosi 2017:

Olen toiminut liki kolme vuotta HVK:n toimistovastaavana ja tämä aika on ollut haastavaa, mutta samalla antoisaa. Nyt on kuitenkin aika siirtyä uusiin tehtäviin, jolloin on myös jostain luovuttava. Lämpimät kiitokset kaikille HVK:lle jäsenille hyvästä yhteistyöstä.

Toivotan teille ja läheisillenne Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta
sekä hyvää Veneilykautta tulevalle kaudelle!