Rahanarvoista etua uusille jäsenille

Humallahden Venekerho myöntää tänä vuonna 200 €:n alennuksen liittymismaksusta niille uusille jäsenille, jotka ottavat venepaikan kerholtamme.

Nyt on erinomainen aika aloittaa veneily ja tutustua saaristoon niin Helsingin itä- kuin länsipuolellakin, jossa kerhon retkisaari Hästö on mainio päivä- tai viikonloppuretkikohde tai välietappi. Aivan Helsingin läheisyydessäkin on retkikohteita enemmän kuin aikoihin. Tietoa lähialueen veneilykohteista ja niiden palveluista löytää kootusti HVK:n Linkit-sivun kautta.

HVK:n Töölössä sijaitsevasta vartioidusta satamasta löydät venepaikan veneellesi sekä myös vartioidun pysäköintipaikan autollesi, myös pidemmäksi aikaa. Veneesi tarvitsemat vesi- ja sähköliitännät ovat laitureilla, septin tyhjennys on käytössä 7/24.

Kattava ja monipuolinen koulutus- ja venematkailutoiminta on kerhon toiminnan painopistealueita.

Jäsenemme voivat katsastuttaa veneensä seuramme auktorisoiduilla katsastajilla. Venepaikka HVK:lla jopa edellyttää veneen katsastusta, eikä katsastuksesta tule jäsenelle lisäkustannuksia. Veneen säännöllinen katsastus ylläpitää ja edistää veneturvallisuutta. Katsastajilta veneilijät saavat myös veneturvallisuutta koskevia neuvoja ja ohjeita, minkä lisäksi useimmat vakuutusyhtiöt myöntävät katsastetulle veneelle alennuksia vakuutusmaksusta.

Tervetuloa kerhoomme, täytä liittymishakemus vaikka jo tänään!