Toimihenkilötapaaminen 19.3.2019

Kerhon toimikuntien jäsenet kokoontuivat runsaslukuisesti yhteiseen jokavuotiseen tapaamiseen kerhotalolle. Tällä kertaa kokoontuminen toteutettiin hieman vapaammissa merkeissä, ei ainuttakaan PowerPoint esitystä!

Tilaisuuden aluksi kommodorimme Paula Laasonen toivotti runsaslukuisen joukon tervetulleeksi ja kertoili yhteenvedon muodossa edellisen vuoden tapahtumista ja maalasi kuvaa tulevan kauden kohokohdista ja haasteista. Saimme paljon tietoa käynnissä olevista hankkeista. Yhteenvedon lopuksi Paula kiitti kaikkia toimikuntien jäseniä erinomaisesta, kerhon ja sen jäsenten hyväksi tehdystä työstä.

Uudet toimikuntien jäsenet kertoivat hieman itsestään ja taustaa sille miksi olivat päässeet tai joutuneet mukaan toimikunnan työhön. Tyypillistä kyllä, monella heistä oli tehtäviä useammassa toimikunnassa.

Tilaisuus jatkui mainion iltapalan ja keskustelun merkeissä. Paikalle kutsuttu trubaduuri Janne Kallio liittyi seuraamme ja laulullaan viihdytti tilaisuuden osanottajia.

Keskustelua illan mittaan riitti niin asiasta ja asian vierestä. Toimikuntien jäsenet tutustuivat toisiinsa ja usealla oli kiinnostusta ja kysymyksiä myös oman toimikuntansa ulkopuolella oleviin asioihin. Kommodori sekä toimikuntien vetäjät pyrkivät parhaansa mukaan vastaamaan jäsenten kysymyksiin.

Veneturvallisuus sai ansaitsemansa huomion. Joukossamme oli kolme uutta, tänä vuonna kurssin käynyttä katsastajaa sekä neljäskin, joka on menossa kevään kurssille.

Pitkäaikainen kansallisen veneturvallisuuden kanssa toiminut jäsenemme, Klaus Salkola, kertoili kokemuksiaan veneiden turvallisuuteen liittyen, kokemuksia hänellä oli kaukaa 60-70 luvulta. Asiat ovat olleet aika lailla toisenlaisia aikaisemmin, nykyään veneilyn turvallisuusasiat ovat erilaiset ja nykymittapuun mukaisesti myös paremmat, mikä vastaavasti näkyy vakavien onnettomuuksien vähentymisenä.

Jos haluat tulla mukaan toimikuntatyöhön ja kehittämään kerhon toimintaa, ole yhteydessä kerhon toimistoon, toimisto@hooveekoo.fi. Mielenkiintoisia tehtäviä löytyy eri toimikunnista laidasta laitaan.