Ilmoittautuminen Pajalahden veneilykoulun kevään koulutuksiin alkaa 11.12.

Pajalahden veneilykoulun kevään 2020 kurssit julkaistaan 11.12.2019 klo 9.00 jolloin myös kursseille ilmoittautuminen alkaa. Osallistujamäärä voi olla rajoitettu tilan tai kurssin luonteen takia. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä, joten kannattaa olla nopea!
 

Koulutukset ovat jäsenetu

HVK:n kaikki koulutukset suunnitellaan ja toteutetaan Pave:n puitteissa yhteistyössä muiden lähialueen seurojen kanssa. Pave:n kurssit ja tilaisuudet ovat avoimia HVK:n jäsenille, mutta niihin vaaditaan ilmoittautuminen Pave:n sivuilla.

Talven ja kevään ohjelmassa tulee olemaan paljon mielenkiintoista ja hyödyllistä. Tammikuussa HVK:lla pidetään veneen kunnossapitoilta (Klaus Salkola) ja veneen sähköt viikonlopun tehokoulutuksena käytännön harjoituksineen (Jukka Wallinheimo). Helmikuu alkaa matkakertomuksella Pohjoiselle jäämerelle (Janne Ignatius), ja maalisuussa kuulemme matkakertomuksen Tanskasta (Klaus Salkola). Maaliskuussa käsitellään HVK:lla myös Suomenlahden sääilmiöitä (Elena Saltikoff, KoPu).

Rannikkolaivurin radiotodistus (SRC), veneen radiolupa ja tietysti itse VHF-puhelinkin kannattaa nyt hankkia joka veneeseen, koska se on mainio viestintäväline veneilijöille ja luotettava turvallisuusväline, jolla voi korvata pyrotekniset hätämerkinantovälineet katsastuksessa.

Rannikkolaivurin radiotutkintoon (SRC) tähtäävä valmennus (Jukka Wallinheimo) järjestetään maaliskuussa. SPV:n uusi VHF/DSC-harjoituslaitteisto on käytössä uuden tai vanhan pätevyystodistuksen jo omaaville suunnatussa käytännön VHF/DSC-kertausharjoitustilaisuudessa (Jukka Wallinheimo).

Pave:n 2020 ohjelmistossa on myös mm. Oceanvoltin esitys sähköveneilystä, vierailu VTS-keskukseen ja perämoottorikurssi.

Nähdään koulutuksissa!